Bel: 06-16179479

Hoek van het IJ 3, 8223 BH Lelystad

Reviews

77. C. Scherpenberg | Wiskunde – HBO Industrieele Automatisering | 16-10-2017.

Enkele weken bijles gehad via Can bijles; met als eindresultaat een ‘goed’ voor wiskunde op HBO (industrieele automatisering) niveau. Lessen worden gegeven op het tempo en bottlenecks van de student. De bijlessen zijn intensief, maar goed te volgen en geven je genoeg handvaten om zelfstandig verder te leren. De docent is flexibel in zijn planning en kan op korte termijn schakelen. Zeker een aanrader!

76. E. Schilling | Wiskunde B – HAVO Examentraining | 31-08-2017.

Dankzij tien bijlessen wiskunde van Mehmet heb ik nu mijn havo diploma. Het was een fijne samenwerking en ik kon makkelijk zelf aangeven welke onderwerpen ik het liefst wilde behandelen. Er werd ook op een prettige manier rekening gehouden met mijn faalangst, wat voor mij best een belangrijk punt was. Zeker aan te raden dus.

75. R. Jansen | Dynamics, Control Systems & Laplace Transform – HBO Aviation Studies | 30-06-2017.

Mehmet heeft mij geholpen met mijn allerlaatste tentamen meet- en regeltechniek. Hele fijne, persoonlijke en leerzame bijles gehad. Mehmet heeft duidelijk plezier in zijn vak en wilt dit graag overdragen aan andere!

74. J. Kraan | Elektrische Netwerken en Wiskunde – HBO Elektrotechniek | 05-03-2017.

Ik studeer HBO elektrotechniek op Fontys Hogeschool in Eindhoven. Ik zelf kom van ver en moest heel veel basiskennis van elektrotechniek inhalen en dit gold hetzelfde voor wiskunde. In zeer korte tijd heeft Mehmet mij zeer veel geleerd en heeft hij mij zeker ook gevoel bijgebracht voor exacte vakken. Mehmet is heel kundig in zijn vak en zal ook rekening houden met jouw tempo. Hierbij is zijn manier van lesgeven super efficiënt.

 

Kortom: Een zeer ervaren kundige bijlesdocent die je ook nog eens goed weet te motiveren.

73. T. Frijters | Regeltechniek – HBO Elektrotechniek | 19-01-2017.

Ongelooflijk fijne bijlessen! Waar anderen zeggen “Dat had je allang moeten weten joh.” Gaat Mehmet een stapje verder. Regeltechniek gehaald met een 7.5!

72. Y. El-Allali | Calculus – Bio-Farmaceutische Wetenschappen | 21-08-2016.

Ik studeer Bio-Farmaceutische Wetenschappen en moest voor het behalen van mijn bachelor het vak Calculus met minimaal een 5.0 afronden. Na alle colleges en werkcolleges van mijn professor te hebben gevolgd en alle opgaven uit het boek twee maal te hebben gemaakt, was het voor mij toch niet mogelijk een 5.0 te halen voor mijn tentamen. Na 6 lessen van anderhalf uur met Mehmet heb ik een 7.5 weten te halen voor mijn tentamen Calculus.

 

Ondanks mijn VWO Wiskunde A kennis heeft Mehmet mij er goed doorheen geholpen. Ik raad zijn bijlessen zeker aan! Tip: maak zoveel mogelijk opgaven uit je schoolboeken, schrijf de opgaven die je niet snapt apart op en bespreek deze met Mehmet. Op deze manier ben ik te werk gegaan samen met Mehmet en dat was ontzettend productief.

71. M. Halouchi | Natuurkunde en Scheikunde – HAVO Examentraining  | 24-06-2016.

Nadat onze zoon vorig jaar gezakt was op de vakken Scheikunde en Natuurkunde zijn we dit jaar begonnen met bijles bij Mehmet. Onze zoon is dik geslaagd met een 7 voor beiden vakken!! Vorig jaar stond hij gemiddeld een 3. Het mooiste was de conclusie van onze zoon “Wat ik in 4 lessen bij Can geleerd heb, is mij meer duidelijk dan 2 jaar op de Havo” Can bedankt!! Dankzij jou heeft hij meer zelfvertrouwen gekregen en geslaagd!!

 

Aanrader voor iedereen die een steuntje in de rug nodig heeft.

70. J. Visser | Wiskunde – VMBO-TL Examentraining  | 22-06-2016.

Onze dochter heeft al de hele midelbareschooltijd moeite gehad met wiskunde, en omdat het op haar school een verplicht vak is moest ze examen er in doen. Ze heeft vanaf december wekelijks 1-op-1 bijles gehad van Mehmet Can en langzaam ging haar cijfer omhoog. Ze ging met een 4 haar examen in en op haar examen heeft ze een 6 gehaald waardoor haar gemiddelde een 5 is geworden en ze geslaagd is voor haar MAVO diploma. Ze is door Mehmet zeer goed geholpen met de voorbereiding voor het examen wat zeker een grote bijdrage heeft gehad voor het eindresultaat!

69. A. de Vries | Scheikunde – VWO Examentraining  | 18-06-2016.

Dankzij de gerichte hulp van Mehmet Can ben ik van een 3,5 in eind 5VWO naar een 5,0 op mijn examen en eindlijst gegaan. Tijdens de lessen bahandelden we wat voor mij de hoogste prioriteit had en tijdens het maken van opgaven kreeg ik net zo veel uitleg totdat ik wel inzag hoe de opgave moest. Ik ben dus zeker zeer tevreden over de bijlessen.

68. K. Raatgever | Scheikunde, Natuurkunde en Wiskunde B – HAVO 4 en 5 | 16-06-2016.

Ik heb anderhalf jaar bijles gehad. Het heeft erg geholpen. Mede hierdoor heb ik mijn examens kunnen halen. Zeker een goede plek om geholpen te worden met de vakken waar je wat moeite mee heb!

67. T. Holling | Wiskunde B – HAVO Examentraining | 16-06-2016.

Echt top bijles mede hierdoor ben ik geslaagd voor mijn examen!
Duidelijke uitleg en neemt rustig de tijd.

66. R. Hardy | Scheikunde en Natuurkunde – HAVO Examentraining | 17-06-2015.

Afgelopen jaar heb ik bijlessen voor havo Scheikunde en Natuurkunde bij Mehmet gevolgd. Doordat ik 1-op-1 de lesstof en opdrachten kon doornemen leerde ik veel meer dan in de les op school. Het gaf mij zelfvertrouwen. Mehmet bedankt, ik heb er veel aan gehad. Dankzij jouw hulp ben ik met mooie cijfers geslaagd!

65. J. Elzinga | Wiskunde B – VWO Examentraining | 17-06-2015.

In mijn examenjaar stond ik er slecht voor voor wiskunde B. Mijn gemiddelde was een 4. Gelukkig kwam ik op marktplaats de advertentie van Mehmet Can tegen. Hij heeft me zeer goed geholpen met wiskunde door een duidelijke uitleg en goede persoonlijke aandacht.

 

Ik heb mijn gemiddelde naar een 6 gekregen en zelfs een 6.9 gehaald voor mijn wiskunde examen. Een aanrader!

64. U. Aydemir | Natuurkunde en Wiskunde – HBO Vliegopleiding | 04-03-2015.

Ik heb paar uurtjes bijles gehad voor de grading van mijn vliegopleiding en ik ben er doorheen dankzij dhr. Can ondanks dat ik nooit natuurkunde heb gehad. Zeker een aanrader.

63. N. IJzelenberg | Wiskunde – HAVO 2 | 27-01-2015.

Wij zijn vol lof over de bijles van Mehmet! Onze dochter had heel veel moeite met wiskunde stond daar in het begin van het schooljaar een onvoldoende voor. Maar door de duidelijke en goede uilteg/begeleiding heeft ze wiskunde opgehaald naar een ruime voldoende. Mocht het in de toekomst nog eens nodig zijn of voor een ander vak, dan komen wij zeker terug!

62. A. Alexander | Natuurkunde – HAVO Examentraining | 20-08-2014.

In mijn examenjaar van de HAVO had ik veel moeite met natuurkunde. Mehmet legde de stof op een andere manier uit, deze uitleg was voor mij stukke duidelijker. Op een rustig tempo, met goede voorbeelden. Ik zou de bijles aan iedereen aanraden, het is op eigen tempo en je kan alles vragen.

 

Mehmet bedankt voor de bijles, ik heb er erg veel aan gehad!

61. Faaiza Mahmood | Wiskunde A – HAVO Examentraining | 07-07-2014.

Ik heb in mijn examenjaar wiskunde bijles gevolgd. Ik was heel erg slecht in wiskunde. Gelukkig heeft Mehmet’s duidelijke uitleg mij kunnen helpen. De bijles is zeker aan te raden!

60. Nils Oudshoorn | Natuurkunde – VWO Examentraining | 28-06-2014.

Na de SE’s stond ik er voor natuurkunde niet goed voor en heb ik voor het examen bijles gehad van Mehmet. Ik kan het iedereen aanraden. Dit heeft me echt goed geholpen en ik ben inmiddels geslaagd.

 

Mehmet, nogmaals bedankt.

59. T. Mell | Elektrotechniek en Statistiek – HBO Elektrotechniek | 25-06-2014.

Ik zat vast met 2 opdrachten, eentje voor toegepaste statisitek en eentje voor elektrotechniek. Met uitleg van Mehmet was ik zo klaar!

Ik zal in de toekomst zeker weer contact opnemen als ik vast zit met soortgelijke opdrachten.

58. Mehdi Shahraki | Toelatingsexamen Natuurkunde en Wiskunde – Master Elektrotechniek | 19-06-2014.

Ik heb een aantal keer hulp op afstand gehad en dit heeft me erg goed geholpen. Ook de bijles van natuurkunde was erg duidelijk en daardoor heb ik meer dingen leren begrijpen. Als je iets niet begrijpt zijn deze bijlessen erg nuttig.

57. Kimiko Bohle | Natuurkunde, Scheikunde en Wiskunde A – HAVO Examentraining | 18-06-2014.

Ik ben in januari begonnen met de bijlessen bij Mehmet. Toen haalde ik nog een 2 voor natuurkunde, een 4 voor scheikunde en wiskunde liep ook niet al te best. Na heel wat uurtjes bijles sta ik nu, na mijn CSE, een 6 voor natuurkunde, haalde ik een dikke voldoende voor wiskunde en scoorde ik maar liefst een 7,7 voor scheikunde. De resultaten mogen er zeker wezen en ik ben ook zeker zeer tevreden over de kwaliteit van de bijlessen.

 

Ik kan iedereen aanraden die problemen heeft met zijn exacte vakken om de hulp/bijlessen van Mehmet in te roepen.

 

Mehmet heel erg bedankt en ik weet dat mocht ik je nog nodig hebben je weer voor me klaar zal staan! 

56. Susan van Liere | Natuurkunde en Scheikunde – HAVO Examentraining | 16-06-2014.

In mijn examenjaar ben ik begonnen met de bijlessen. Ik leerde hier veel en ik werd steeds beter in natuur- en scheikunde. Uiteindelijk heb ik mijn examen gehaald en heb ik een 6,3 voor natuurkunde en een 6,8 voor scheikunde behaald. Ik had nooit verwacht dat ik deze cijfers zou kunnen halen op mijn examen.

55. Jason van de Laar | Wiskunde B, Natuurkunde en Scheikunde – HAVO Examentraining | 15-06-2014.

Ik stond voor wiskunde een 4,2 en dankzij de bijlessen van mr. Mehmet sta ik nu een ruim voldoende. Ik ben blij dat als ik weer ergens mee vast zit dat ik weer bij hem terecht kan. En nogmaals danku wel voor u hulp.

54. Ibrahim Kozan | Wiskunde – VWO 3 | 20-03-2014.

Ik stond voor wiskunde een 4,2 en dankzij de bijlessen van mr. Mehmet sta ik nu een ruim voldoende. Ik ben blij dat als ik weer ergens mee vast zit dat ik weer bij hem terecht kan. En nogmaals danku wel voor u hulp.

53. Jeannette Stoffer | Wiskunde B – VWO Examentraining | 20-01-2014.

In februari jl stond mijn zoon voor wiskunde (VWO) een 4. Door de bijles bij Mehmet en extra inzet van zijn kant heeft hij 3 maanden later toch zijn diploma gehaald met een dikke 6 voor wiskunde!!

 

Can Bijles, een echte aanrader!!!!

52. Salim Roeland | Wiskunde – HAVO | 17-10-2013.

Ik vond het hartstikke leerzaam en leuk. Het wordt duidelijk verteld en het heeft zeker geholpen.

51. A. Tomasino | Wiskunde – VMBO | 08-10-2013.

Prima uitleg. Secuur.

50. Luca Borghuis | Certificaat HAVO Natuurkunde – HBO Bouwkunde | 08-09-2013.

Ik moest in de zomervakantie een natuurkunde certificaat halen en begon met nauwelijks enige natuurkunde kennis. Mehmet heeft me daarbij prima geholpen elk onderwerp door te nemen en uitleg te geven. Bij die uitleg neemt hij voldoende tijd en geeft hij veel voorbeelden zodat je het ook daadwerkelijk begrijpt.

 

Wat erg prettig werken is, dat hij een planning maakt zodat je een goed overzicht hebt en weet waar je aan toe bent. Heb uiteindelijk mijn havo natuurkunde diploma behaald en ben Mehmet erg dankbaar voor de lessen in de zomer!

49. Ajay Singh | Certificaat HAVO Wiskunde B – HBO Informatica | 26-07-2013.

Voor mijn 21+ toets op de HBO moest ik een vereiste niveau(havo5) hebben voor wiskunde. Ik kan je vertellen dat ik ruim voldoende ben geslaagd, dankzij Mehmet. Heb je problemen met wiskunde of wil je even je wiskundige kennis bijspijkeren? twijfel dan niet, neem contact op met Mehmet!

48. Ashley Koolen | Regeltechniek – HBO Elektrotechniek | 03-07-2013.

Ik ben zelf een HBO student en doe een elektrotechnische opleiding. Met het vak regeltechniek had ik best veel moeite en in verband met afstuderen was het noodzakelijk dat ik dit onder de knie kreeg.   Via marktplaats heb ik Mehmet leren kennen en had besloten hiervoor bijles te volgen. Hiervoor ben ik 8 weken lang naar Mehmet geweest voor bijles.

 

De manier van lesgeven: De manier van lesgeven vind ik zeer prettig. Dit omdat hij zeer duidelijk werkt in stappen en kijkt waar de eventuele moeilijkheden zitten. Wat ik vooral prettig vind is dat tijdens de les Mehmet nooit zal zeggen, “Dit moet je al weten!”, wat veel leraren op school wel zeggen en verwachten. Mehmet pakt de problemen met het vak vanaf het begin aan en werkt in zeer duidelijke en handige stappen naar een gewenst resultaat waarbij ik uiteindelijk thuis was in de lesstof en in sprongen vooruit ging. Ook is hij zeer geduldig en merkt wanneer je het lastig hebt met onderdelen. Op dit moment zal hij stoppen en even terug gaan om het opnieuw te bekijken tot het duidelijk is.

 

Afspraken: Op het moment dat je contact opneemt met Mehmet voor het maken van afspraken kun je een aantal dingen verwachten: Hij neemt snel contact op en is zeer snel beschikbaar voor bijles. Daarnaast is hij zeer flexibel. Op moment van afspraken bevestigd Mehmet de afspraken via de e-mail met datum en tijd.

 

Conclusie: Voor moeilijkheden in wiskundige vakken kun je zeker bij Mehmet terecht. Hij is een plezierig persoon en zeer geduldig. Komt altijd zijn afspraken na!

 

Ik heb het vak voldoende afgesloten!

47. Sheida Poerishams | Wiskunde – VWO 3 | 25-06-2013.

Dit jaar ben ik begonnen met bijlessen voor het wiskunde bij meneer Can. Hij legt goed uit en als je even de draad kwijt bent, vindt hij het niet erg om het nog eens een keer uit te leggen. Hij heeft mij goed door 3 VWO geholpen met zijn lessen.

46. Frank Abdoelhafiezkhan | Wiskunde B en Scheikunde – HAVO Examentraining | 20-06-2013.

Mijn dochter zat op 5 havo en had moeite met wiskunde en scheikunde. Ondanks dat ze bijles nam op school op de Helenparkhurst in Almere en heel veel oefende haalde ze toch onvoldoendes voor wiskunde en scheikunde.

 

Ik geloof dat ze in januari bij Mehmet begon met bijles op de zondag 1,5 uur. Ondanks bijles en harde inzet, bleef ze toch onvoldoendes halen, en was ze haar zelfvertrouwen kwijt en wilde ook niet meer naar bijles bij Mehmet. Ik bleef op haar inpraten om te toch te gaan op een gegeven moment had ze een toest van wiskunde herkanst, een 3,8 werd 6,1 en een ander wiskunde toets kreeg ze een 6,3. Scheikunde bleef maar niet goed gaan, ondanks bijles kreeg ze voor haar scheikunde toets een 3,6.

 

Voor de examen kwamen we 2 keer in de week naar bijles van elke 1,5 uur en een week voor de examen zelfs 3 keer in de week. Uiteindelijk heeft dit wel geresulteerd dat ze voor haar wiskunde examen een 6,9 en voor scheikunde examen een 7,6 had gehaald. Zonder bijles bij Mehmet had ze dit niet gehaald. Mijn dochter is geslaagd!! Dank je wel Mehmet.

45. Matthijs Koedijk | Natuurkunde – VWO Examentraining | 14-06-2013.

Mehmet heeft mij goed geholpen met natuurkunde. Mehmet is erg vriendelijk. Hij heeft zeer veel geduld en legt dingen op verschillende manieren uit!

 

Je merkt dat Mehmet het leuk vind op les te geven en dat hij geniet van de vakken die hij geeft, wat erg belangrijk is. Mehmet heeft kennis van zaken en heeft zijn bedrijfje goed in elkaar steken! Ook te afhandeling van de kosten is erg netjes.

 

Ik zou zeggen: Bij Mehmet ben je op het goede adres!

44. Seda Kayan | Wiskunde – VMBO Examentraining | 13-06-2013.

Heel erg bedankt voor de hulp, ik heb er erg veel aan gehad. Ben geslaagd, heb een 6.8 voor wiskunde gehaald! Had niet zo’n hoog cijfer kunnen halen zonder de uitleg.

43. Yentl Mafait | Natuurkunde, Scheikunde en Wiskunde B – HAVO Examentraining | 19-05-2013.

Van een 4 ging ik naar een 7 met natuurkunde. Dus, zeker een aanrader.

42. Ferdinand Langezaal | Wiskunde A – HAVO Examentraining | 19-05-2013.

Wiskunde was voor mij een moeilijk onderwerp maar Mehmet heeft het plezier en het begin voor een liefde in de wiskunde bij mij zeker gelegd. Heel duidelijke uitleg, geduldig en leuk. Ik heb het zeker nodig gehad voor mijn eindexamen. Mehmet is een heel goede leraar.

41. Mevies Rosalia | Linear Algebra – Master Wiskunde | 11-05-2013.

Ik was na ruim 20 jaar ervaring in het middelbaar onderwijs begonnen aan een master wiskunde zodat ik bevoegd les kon geven aan leerlingen in de bovenbouw. Ik heb uitstekende hulp gekregen van Mehmet met lineaire algebra. Dus ook op een hogere niveau van wiskunde is hij een uitstekend aanrader!!

40. Edo van Tamelen | Wiskunde A – HAVO 5 | 11-03-2013.

Onze zoon moest extra ondersteuning hebben voor wiskunde. na lang zoeken bij Mehmet terecht gekomen. Een afspraak gemaakt en de eerste les laten volgen. Onze zoon was redelijk sceptisch, maar naar de eerste les helemaal om, Mehmet heeft een hele goede indruk achtergelaten en hopen dat dit met het tentamen ook nog is bevestigd wordt.

 

Wij als ouders hebben besloten voor dit schooljaar nog wel een aantal keer van Mehmet gebruik te maken. Wij willen hem dan ook bedanken voor het juiste setje in de rug. Wat de leraren niet over kunnen brengen kan Mehmet wel overbrengen door een stukje persoonlijke begeleiding.

 

Wanneer je er op school niet meer uitkomt bent u bij Mehmet aan het juiste adres. Dus even bellen voor een afspraak.

 

Wij wensen Mehmet ook veel succes en veel leerlingen.

39. İnanç Yiğit | Wiskunde B – HBO Informatica | 14-02-2013.

Mehmet Can heeft mij altijd ondersteunt op het gebied van wiskunde. Zowel in de vorm van een afgesproken privéles dan wel plotseling telefonisch. Zijn uitleg en informatie was voor mij elke keer erg nuttig. Dit heb ik dan ook erg nodig gehad tijdens mijn studie. Voor net het beetje extra wiskunde dat niet wordt behandeld tijdens een hoorcollege.

38. Maxime Wijngaard | Wiskunde A – HAVO 5 | 12-02-2013.

Ik stond niet goed voor wiskunde en zit in het examenjaar (Havo 5) Ik zocht daarom bijles. Het is erg lastig om bijles te kunnen vinden in de buurt. Zelf woon ik in Swifterbant dus was erg blij met de bijles in Lelystad. Mehmet legt heel duidelijk uit en is ook erg geduldig, wat ik natuurlijk erg op prijs stel! Een aanrader dus!

37. Joyce Tromp | Natuurkunde en Wiskunde – HAVO 2 | 11-02-2013.

Mehmet geeft zeer goede begeleiding en is heel rustig en geduldig. Mijn zoon (15 jaar) heeft bijlessen exacte vakken bij hem gevolgd en is altijd zeer enthousiast op de wijze waarop Mehmet hem de stof heeft uitgelegd.

 

Ik kan Mehmet echt aanbevelen.   Iedereen die bijlessen exacte vakken wil volgen is bij Mehmet aan het goede adres. Kortom: het is een geweldige leraar.

 

Groetjes, Joyce (moeder van Martell)

36. Sonja Lekahena | Natuurkunde, Scheikunde en Wiskunde B – HAVO 5 | 16-01-2013.

Mehmet is een prettig persoon en maakt duidelijke afspraken. Hij heeft mijn dochter geholpen om meer begrip te krijgen van wis- en natuurkunde.

35. Robert van Egmond | Linear Algebra en Statistiek – HBO Bedrijfswiskunde | 24-12-2012.

Ik heb bij Mehmet Lineaire Algebra bij laten spijkeren. Mehmet weet op prettige wijze de stof door nemen en uit te leggen. Hij werkt enthousiasmerend en motiverend. Hij weet daardoor in anderhalf uur meer te bereiken dan ik zelf in een week studeren. Het resultaat voor mij was dat ik mijn herkansing voor dit vak met succes heb kunnen doen. Helaas heb ik ook voor andere vakken nog wat ondersteuning nodig. Maar ik ga graag opnieuw naar Mehmet.

34. Gudrun ten Velde | Wiskunde en Scheikunde – HAVO 4 | 28-11-2012.

Mensen, als je bijles zoekt in de exacte vakken… Deze meneer is een aanrader! Vriendelijk, geduldig en legt alles perfect uit!

33. Claudia van Buuren | Wiskunde – VMBO 4 | 28-11-2012.

Onze dochter haalde met wiskunde gemiddeld een 3, wiskunde is niet haar vak, maar na een aantal bijlessen van Can Bijles heeft zij bij haar laatste tentamen een 6,9 gehaald, nog een aantal bijlessen voor haar examen en dan zal zij zeker slagen dit jaar voor de TL, echt super en een aanrader!!!!

 

32. Tolunay Kocabıyık | Wiskunde – HAVO 3 | 29-06-2012.
 

Mehmet geeft rustig en duidelijk uitleg. Ik heb dankzij Mehmet alleen maar goeie cijfers gehaald.Ik ben er echt blij mee. Mehmet weet of iemand de stof begrijpt en als degene het niet begrijpt gaat hij extra uitleggen.

 

Zeer tevreden.

 

Groetjes,

Tolunay

 

31. Reinier van Oeveren | Calculus en Linear Algebra – Master | 10-06-2012.

Voor mijn pre-master aan de UU heb ik bij Mehmet bijles gevolgd voor Calculus en Lineaire Algebra, en dit is mij zeer goed bevallen! Hij heeft veel parate kennis en kan heel helder en geduldig uitleggen hoe onderwerpen in elkaar steken.   Het was voor mij een zeer grote steun in de rug dat hij altijd bereid is om bij hem thuis af te spreken maar ook via e-mail altijd zeer snel en duidelijk uitwerkingen voor je kan maken als je ergens niet helemaal uit komt.

 

Al met al kan ik Mehmet zéér aanbevelen bij iedereen die extra hulp nodig heeft bij nieuwe stof of het bijspijkeren van kennis!

30. Kayla en Elroy Bartels | Wiskunde – VWO 3 en HAVO 3 | 05-06-2012.

Ik en mijn broer hebben bijles van Mehmet. Wij vinden hem duidelijk in zijn uitleg. Sindsdien gaat het beter op school. Mehmet geeft ook eerlijk zijn mening als dit nodig is.

 

Als we extra les nodig hebben doet hij er alles voor om dit voor elkaar te krijgen.

 

Kortom, zeer tevreden.

 

Kayla en Elroy

29. Thijs Mauritz | Wiskunde – VWO 2 | 31-06-2012.

Mehmet geeft prettig bijles, is erg geduldig en legt alles indien nodig 100 keer uit en ook op verschillende manieren.

 

Zonder zijn bijlessen stond ik hoogstwaarschijnlijk nog onvoldoende voor wiskunde.

 

Ik heb nu ruim een half jaar ongeveer om de week bijles en merk dat ik de dingen sneller begrijp en een beter inzicht aan het ontwikkelen ben.

28. Sandy Ruijg | Wiskundebijles via Internet in Zwitserland | 30-05-2012.

Onze dochter woont in Zwitserland, zit op een Internationale School en wij kwamen er een paar dagen voor haar tentamen wiskunde achter dat zij de stof niet goed beheerste en niet goed voorbereid was op haar toets.

 

Wij hebben toen via Internet de hulp ingeroepen van Mehmet en een proefexamen naar hem doorgescanned, waarvan wij graag de uitwerkingen wilden hebben. Het waren nogal veel opdrachten, maar gelijk de volgende dag hadden wij de antwoorden al weer binnen via de mail, zeer helder en duidelijk uitgelegd. Wij zijn hiermee aan de slag gegaan en alles werd zeer goed begrepen door mijn dochter, die zelf niet heel veel affiniteit met wiskunde heeft.

 

Het tentamen werd heel goed gemaakt door haar (ze behaalde een 6 op een toets waar maximaal een 7 op gescoord kon worden). Dit was zonder Mehmet echt niet gelukt, en wij zijn dan ook zeer tevreden over de werkwijze van deze uiterst bekwame onderwijzer: betrouwbaar, snel, vakkundig, zelfs op afstand, kortom zeer aan te bevelen en heel erg blij dat wij zijn hulp hebben ingeroepen!   Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van Mehmet en bevelen hem dan ook van harte aan andere aan. Zelfs wanneer de uitleg op afstand gegeven wordt. Zonder hem had ze nooit zo’n hoog cijfer gehaald, waarschijnlijk niet eens voldoende. Heel erg bedankt!

 

Kortom, zelfs in bijles op afstand weet Mehmet heel goed wat hij doet, een toponderwijzer waar mening wiskundeleraar in helderheid en uitleg nog heel veel van kan leren. Zeer tevreden en van harte aan te bevelen!

27. Jens Kofoed | Wiskunde A – HAVO 4 en HAVO Examentraining | 30-05-2012.

Ik ben meer dan tevreden over de bijles van Mehmet. Hij legt alles heel goed uit. Hij denkt met iedere opdracht mee en hij neemt zelfs de moeite om bijvoorbeeld zijn laptop er even bij te pakken. Met afspraken maken geeft Mehmet snel en correct antwoord. Hij weet altijd een plek voor je vrij te maken.

 

Dankzij Mehmet sta ik een 8 op mijn schriftelijk examen.

26. Fahim Hamraz | Wiskunde – HAVO 2 | 16-04-2012.

Ik ben erg tevreden over Mehmet. Hij legt het goed uit. Hij is snel beschikbaar. Ik ging van een 3.5 naar een 5.5 en toen naar een 6.0.  Top !

25. Lisanne Spanjer | Wiskunde B – VWO 6 | 28-01-2012.

Wij hebben goede ervaringen met de bijlessen van de heer Can. Onze dochter heeft een exact vakkenpakket met onder andere wiskunde B. De bijlessen hebben onze dochter goed geholpen om haar huiswerk te begrijpen.

24. Thomas Spoelstra | Wiskunde B – HAVO 4 | 26-01-2012.

Wij zijn tevreden over de wiskunde bijles. Mehmet geeft goede en duidelijke uitleg. Als je vooraf goed voorbereid kan alle tijd besteed worden aan het werken aan de probleempunten. Afspraken maken kan op korte termijn, kortom top!

23. Robin Wakker | Natuurkunde, Scheikude, Wiskunde B – VWO 5 | 21-11-2011.

De uitleg van meneer Can is zeer duidelijk.

Hij legt alles rustig en heel duidelijk uit.

Hij is iemand die echt de tijd voor je neemt.

Ik heb al veel aan zijn bijlessen gehad.

22. Daniëlle Velders | Wiskunde B en Chemie – HBO Medisch Chemie | 24-08-2011.

Mehmet heeft me door het eerste jaar van mijn HBO opleinding: medisch en biologie laboratorium onderzoeken geholpen. Zonder hem had ik het niet gered! Super uitleg, en hij heeft veel geduld. Ik zal nog lang bij hem bijlessen!

21. L. Erdo | Wiskunde B – HBO | 20-08-2011.

Na meerdere jaren geen wiskunde en in twee maanden wiskunde B certificaat? ik heb jaren geen wiskunde meer gehad en binnen twee maanden alles geleerd.   Met Mehmet leren was echt anders het ging echt goed hij kwam zijn afspraken altijd na en hij legt uit in een echt verstaanbare manier en probeerde altijd te denken hoe jij denkt zo dat jullie altijd op de zelfde pagina zijn hij helpt je via mail als het nodig is. Echter kan ik niks negatief zeggen over Mehmet keurig en professioneel.

20. Maurits en Corine Kuilboer | Natuurkunde en Wiskunde B – VWO 5 | 20-07-2011.

Meneer Can legt op een rustige manier uit en geeft veel voorbeelden ter verduidelijking. Ook op het gebied van studievaardigeheden helpt de heer Can mij verder. Met zijn hulp behoud ik plezier in het leren.

19. Heleen Lagerberg | Wiskunde A – HBO | 16-07-2011.

Ik heb veel aan de bijlessen van Mehmet Can gehad. Hij weet waar het mis gaat, begint daar met uitleg, is geduldig en zorgt dat je het echt begrijpt. Het is een hele vriendelijke man met veel kennis.

18. Katjes Eline | Wiskunde A – HAVO 5 | 22-06-2011.

Ik heb veel aan de bijles gehad. Door het rustig behandelen van de stof. Mehmet heeft mij heel erg goed kunne uitleggen, het was heel duidelijk en uitgebreid. Als iets nog niet helemaal doordrong, herhaalde we de stof of de opdracht nog een keer tot dat ik het snapte.

17. Pavlina Zborilova | Calculus en Linear Algebra – Master Finance | 09-06-2011.

Betrouwbaar en werkelijk betrokken. Over zijn kennis hoeft u niet te twijfelen. Hij biedt een goede uitleg en is geduldig en aardig.

16. Pascal Emo | Elektrotechniek, Natuurkunde, Wiskunde – MBO Vliegtuigtechniek | 27-03-2011.

De heer Mehmet heeft onze zoon geholpen met wiskunde, elektro en natuurkunde op MBO 4 niveau, vliegtuigtechniek (mechanica). Hij legt de dingen zo uit dat het aansluit zijn leer- en denk wijze. Onze zoon mistte een aantal tools om verder te kunnen met de lesstof en nu is het voor hem zo duidelijk dat hij met een gerust gemoed opgaat voor zijn Part certificaten. De persoonlijke aandacht en de tijd die de heer Mehmet geeft was precies wat wij verwachten.

 

Kortom: een goede docent die zijn afspaken nakomt, geduld heeft, door heeft wat nodig is en daarop aansluit.

15. Servet Güçlü | Calculus – Master | 20-03-2011.

Tijdens mijn Atheneum periode heb ik alleen wiskunde A gevolgd. Nu moest ik bij mijn opleiding een vak met wiskunde B volgen. Dit was erg moeilijk voor iemand die er eerder niet bekend mee was, maar dankzij Mehmet en zijn enthousiasme voor het vak heeft hij mij erdoor heen gesleept. Mehmet beheerst zijn vak tot de kleinste puntjes. Zijn uitleg en het overbrengen van informatie is uitstekend. Verder wil ik hem bij deze nogmaals bedanken voor de bewezen diensten.

14. Tom Versluijs | Elektrotechniek en Regeltechniek – HBO Werktuigbouwkunde | 24-02-2011.

Geen negatieve punten te noemen, kortweg uitstekende bijles! Geholpen met elektrotechniek van HBO Werktuigbouwkunde.

13. Onur Akgün | Calculus en Elektrotechniek – HBO Elektrotechniek | 19-10-2010.

Ik heb Mehmet’s hulp altijd nuttig gevonden. Hij is betrouwbaar, omdat hij altijd zijn afspraken nakomt. Hij legt de behandelde stof altijd duidelijk uit, omdat hij de tijd ervoor neemt. Elektronica, wiskunde of natuurkunde theorie legt hij zonder enige problemen uit. Met eventuele elektrotechnische en/of wiskundige simulaties kan hij ook helpen.

 

Ik kan zelf het volgende voorbeeld geven: Ik had op het HBO tentamens over differentiaal- en integraal berekeningen en toepassingen. Binnen een week had ik de stof helemaal onder de knie. Beide tentamens een 8.

 

Om het kort samen te vatten: als jij een probleem hebt, heeft Mehmet wel één (of meerdere) oplossingen.

12. Dan Mulder | Wiskunde B – HAVO 5 | 23-08-2010.

Ik ben zeer tevreden over de bijles. Ik heb wiskundebijles genomen omdat ik scheikunde ga studeren, ik had geen vwo gedaan en moest een toelatingstoets doen op vwo B niveau. Mehmet wist me bepaalde punten waar ik moeite mee had, helder en op een aangenaam tempo uit te leggen. Ik ben geslaagd voor de toelating.

11. Remco de Groot | DSP en Regeltechniek – HBO Elektrotechniek | 22-08-2010.

Goede en duidelijke uitleg. Komt altijd afspraken na. Ik ben zeer tevreden.

10. Hasan Öztaş | Regeltechniek – HBO Elektrotechniek | 11-08-2010.

Mehmet heeft mij heeeel erg geholpen met het regeltechniek tijdens mijn studie. Zonder zijn hulp zou mijn studie waarschijnlijk uitlopen.

9. Rachid Bousana | Elektrotechniek – HBO | 21-07-2010.

Mehmet kan heel helder de stof uitleggen. En heeft er plezier in om je het te laten begrijpen. Verder is hij heel correct.

Het onderwijs heeft zulke bevlogen leraren nodig!!

8. Leslie de Groot | Elektrotechniek – HBO Elektrotechniek | 28-06-2010.

Er wordt altijd geprobeerd tijd te maken, hij komt altijd zijn afspraken na. Het is tenminste betaalbaar. Zeer goede resultaten!!

7. Hanna Brommer | Wiskunde A – HAVO 5 | 28-06-2010.

Dhr. Can komt al zijn afspraken na en is heel correct. Wat wij als ouder goed aan hem vinden is dat hij goed inspeelt op de vraag van onze zoon en veel geduld heeft. Wij zijn heel tevreden over hem en kunnen hem zeker aanbevelen.

6.  Ilse Appiah-Nti | Wiskunde en Natuurkunde – VMBO Examentraining  | 24-06-2010.

Ik ben heel tevreden over Mehmet, hij geeft mijn ene zoon van 12jr wiskunde bijles, het gaat gestaag beter, maar Mehmet neemt zijn tijd en legt alles goed uit.

 

Mijn andere zoon van 15 heeft een paar bijlesjes natuurkunde gehad en vind de uitleg heel duidelijk, deed mijn leraar op school het maar zo was zijn respons!

5.  Mariëlle van Hattum | Wiskunde B – HBO Bouwkunde | 01-04-2010.

Na 19 jaar geen wiskunde meer te hebben gehad en in twee maanden tijd alle wiskunde B stof onder de knie te krijgen is geen gemakkelijke klus.

 

Mehmet heeft mij hierbij enorm geholpen. Niet alleen omdat hij het duidelijk uit kan leggen, hij automatisch meegaat in jouw leer/begrijptempo, maar ook omdat hij zo enthousiast is over het vak en je daarom motiveerd om door te gaan.

 

Mijn wiskunde boek heeft nog 2 à 3 vervolg versies en hoop dat Mehmet me dan ook zou kunnen helpen.

4.  Frank van Alphen | Elektrotechniek en Energietechniek – HBO | 27-01-2010.

– Komt alle gemaakte afspraken na.

– Mehmet kan begrijpen waarom je het zelf niet begrijpt en zo een goede uitleg geven.

 

Kortom, goede bijles mentor. Zelf ben ik van een 2,3 en een 5,4 naar een 7,4 en een 9,7 gegaan.

 

Mehmet BEDANKT!!

3. Amin Damanafshan | Calculus en Linear Algebra – Master Medische Natuurwetenschappen | 10-01-2010.

Hij geeft hele duidelijke en uitgebreide uitleg. Hij is heel goed thuis in z’n vakgebied, neemt zijn tijd om de stof tot op de puntjes uit te leggen. Mehmet is heel makkelijk en vriendelijk in de omgang en komt bovendien altijd z’n afspraken na.

 

Ik wou dat ik zo’n leraar had op school! Heb nooit spijt gehad dat ik hem heb ingeschakeld.

2. Claudia Muzychko | Calculus – Master | 05-01-2010.

Mehmet is a patient tutor. He is logical and sequential in his steps and keeps a pace to get the student to what he or she wants to learn the most. He knows his subject well and I feel he enjoys helping people with mathematics.

1. Sander Stuurop | Wiskunde, DSP en Regeltechniek – HBO Elektrotechniek | 16-11-2009.

Goede en uitgebreide uitleg en neemt de tijd voor je. Doorgrond waar men de fout in gaat door stapsgewijs te werk te gaan. Kan goede afspraken maken, en komt deze ook goed na.