Tarieven

Lessen worden individueel (1-op-1) of op afstand via MS Teams of Skype gegeven. U kunt besluiten om een les te nemen wanneer u dat nodig heeft. Het wordt wel aangeraden om een vast tijdstip voor de lessen aan te houden. Het is altijd mogelijk om aanvullende lessen te nemen.

De kosten voor de lessen zijn hetzelfde voor alle niveau’s. Eén lesuur is 60 minuten. Een les duurt minstens 60 minuten. Een les kan ingepland worden voor 1 uur, 1,5 uur, 2 uur of meer. De lessen zijn € 40,00 per uur. Een intakegesprek (circa 15 minuten) is vrijblijvend en gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

Om de planning voor alle studenten op goede orde te stellen, dient een afspraak uiterlijk 24 uur voor aanvang van de les te worden geannuleerd en alleen per e-mail. Zie contact gegevens. Periodieke lessen (bijvoorbeeld 1 uur per week) gaan ook gewoon door in alle vakanties en feestdagen. Ook hier geldt dat er op tijd een wijziging per e-mail gemeld moet worden. Indien er niet tijdig wordt geannuleerd, zullen de kosten volledig in rekening worden gebracht. Dit geldt voor alle afmeldingen, ongeacht de reden. Bij noodgevallen, kan de afspraak binnen een week of in overleg op een later tijdstip ingehaald worden.

Wanneer een les gewijzigd of afgemeld wordt, dient dit altijd per e-mail gedaan te worden, ook als dit mondeling of op een andere manier doorgegeven is. Wij kunnen alleen via e-mail bijhouden of de melding op tijd binnengekomen is en alles duidelijk traceren. Omdat er veel leerlingen les volgen, is het onwerkzaam om het op een andere manier bij te houden.

Can Bijles heeft geen vaste abonnement voor de lessen. Je betaalt alleen voor de lessen die je daadwerkelijk krijgt en gepland zijn. Er is ook geen opzegtermijn of iets dergelijks. Can Bijles verzorgt ook cursussen en college’s in elektrische netwerken, elektronica, regeltechniek, calculus, lineaire algebra, wiskunde en natuurkunde voor het bedrijfsleven, MBO, HBO en TU instellingen. Neem even contact op voor de details: can.mehmet.tr@gmail.com of 0616179479.