Bijlessen

Bijlesvormen

• Privélessen

Hulp Op Afstand

Vakken en Niveaus 
Voortgezet OnderwijsHBO & TU (Bachelor & Master)
Natuurkunde
Scheikunde
Wiskunde
Calculus
Linear Algebra
Statistics
Differential Equations
Dynamische Systemen (Dynamic Systems)
Regeltechniek (Control Systems)
Electrical Engineering (Elektrotechniek)
Bijlesmethode

Naast het bespreken van de vragen, wordt er ook veel aandacht besteed aan planning. Tijdens het gratis intakegesprek probeer ik zo goed mogelijk in kaart te brengen wat de niveau van de student is. Vervolgens werken we aan een ‘plan-of-attack’ zodat de student op korte termijn zonder bijlessen de studie kan voortzetten. Mijn visie is om de mensen zo snel en zo goed mogelijk te begeleiden zodat ze geen bijles meer nodig hebben.

Voortgezet Onderwijs

Doordat de exacte vakken erg veel tijd en energie kosten, raken veel studenten wanhopig omdat elke keer weer een andere regel of formule tevoorschijn komt. Net dat ze dachten dat ze het doorhadden, wordt het weer net wat anders. Tijdens de begeleidingen heb ik gemerkt dat dit niet komt omdat de student niet van het vak houdt, maar omdat er geen gevoel is opgebouwd voor de exacte vakken. Het is essentieel om een goed gevoel te hebben voor exacte vakken. Zonder dit gevoel kom je helaas niet verder dan voorbeelden uit het boek en onaangename verassingen na de tentamens. Door de bijlessen kunnen wij samen het gevoel voor exacte vakken opwekken.

Bachelor en Master

Studieprogramma van Bachelor en Master studenten vraagt om nog meer aandacht en structuur. Daarbij is uiteraard planning weer erg belangrijk. Voor Bachelor en Master studenten ligt de nadruk op Linear Algebra en Calculus, Differential Equations, Fourier Series, Fourier Transforms en Laplace Transforms.

Examens en Training

Can Bijles biedt training en begeleiding voor VMBO, HAVO, VWO leerlingen en voor toelatingsexamen voor HBO, WO studenten of mensen uit het bedrijfsleven. Daarnaast biedt Can Bijles training en begeleiding voor toelatingsexamens van TU Delft, TU Eindhoven, TU Twente, Open Universiteit, Wiskunde T en staatsexamens. Hierbij wordt eerst gekeken wat het programma is en vanuit hier wordt een planning gemaakt.  

Cursussen

Can Bijles verzorgt ook cursussen en college’s in elektrische netwerken, elektronica, regeltechniek, calculus, lineaire algebra, wiskunde en natuurkunde voor het bedrijfsleven, MBO, HBO en WO/TU instellingen. Neem even contact op voor de details: can.mehmet.tr@gmail.com of 0616179479.