Bel: 06-16179479

Hoek van het IJ 3, 8223 BH Lelystad

Hulp Op Afstand

Woont u niet in de buurt of is de reisafstand niet praktisch? Afstand is geen enkel probleem! Can Bijles biedt ook begeleiding via e-mail.

 

Voor mensen die heel graag serieus en kwalitatief geholpen willen worden, wordt er ook actief ondersteuning gegeven via e-mail. De vragen, sommen en opdrachten kunnen per e-mail uitgewerkt en besproken worden. Ideaal voor mensen die een practicumverslag, huiswerk, oefentoets, project of andere soortgelijke opdrachten hebben. U krijgt een volledige uitwerking van uw huiswerk binnen 3 dagen in uw e-mailbox.

 
Werkwijze
• U stuurt de opgaven die u uitgewerkt wilt hebben naar canbijles.nl@gmail.com. Daarin geeft u duidelijk aan welke opgaven u uitgewerkt wilt hebben. Als u aanvullende eisen hebt, zoals dat een opgave ook gesimuleerd moet worden, dan kunt u dit bij dit verzoek aangeven.
 
• U krijgt een bevestiging van ontvangst. Vervolgens worden de opgaven bestudeerd. U krijgt binnen 24 uur reactie hierop.
 
• Vragen die een korte toelichting vragen na het maken van de uitwerkingen, worden kosteloos beantwoord. Dat hoort bij de assistentie.
 
• Als de opgaven netjes uitgezocht en uitgewerkt moet worden, wordt u binnen 24 uur hierover geïnformeerd. Hierin wordt aangegeven hoeveel tijd hiervoor nodig is en wat de kosten zal zijn.
 
• Als u akkoord gaat met de kosten, worden de uitwerkingen gemaakt.
 
• Na overmaking van het afgesproken bedrag, worden de uitwerkingen in PDF-vorm binnen 3 dagen naar uw e-mail gestuurd. 
 
• Mocht u naar aanleiding van de uitwerkingen nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen.
 
 
Een voorbeeld

U wilt graag 8 opgaven uitgewerkt hebben. U krijgt een bevestiging van ontvangst. De opgaven worden bestudeerd en u krijgt binnen 24 uur te weten dat het maken van de uitwerkingen in totaal 2 uur in beslag zal nemen. Het wordt dan aangegeven dat dit 2 keer het uurtarief zal kosten. Na uw akkoord, worden de uitwerkingen gemaakt en na overmaking ontvangt u de uitwerkingen in PDF-vorm in uw e-mailbox.