Bel: 0616179479

Hoek van het IJ 3, 8223 BH Lelystad

Hulp Op Afstand

Woont u niet in de buurt of is de reisafstand niet praktisch? Afstand is geen enkel probleem! Can Bijles biedt ook begeleiding via e-mail en verzorgt onlinelessen via Skype.

 

Voor mensen die heel graag serieus en kwalitatief geholpen willen worden, wordt er ook actief ondersteuning gegeven via e-mail of live onlinelessen. De vragen en opdrachten kunnen per e-mail of in een onlinelesvorm (Skype) 1-op-1 uitgewerkt en besproken worden. Ideaal voor mensen die een practicumverslag, huiswerk, oefentoets, project of andere soortgelijke opdrachten hebben. Bij hulp op afstand per mail krijgt u een volledige uitwerking van uw opdracht binnen 3 dagen per mail toegestuurd.

Onlinelessen – Skype

Deze onlinelessen worden verzorgt in het Nederlands, Engels en Turks voor de volgende vakken of vakgebieden: wiskunde, natuurkunde, scheikunde, elektrotechniek, elektronica en regeltechniek.

 

 
Werkwijze per mail
• U stuurt de opgaven die u uitgewerkt wilt hebben naar canbijles.nl@gmail.com. Daarin geeft u duidelijk aan welke opgaven u uitgewerkt wilt hebben. Als u aanvullende eisen hebt, zoals dat een opgave ook gesimuleerd moet worden, dan kunt u dit bij dit verzoek aangeven.
 
• U krijgt een bevestiging van ontvangst. Vervolgens worden de opgaven bestudeerd. U krijgt binnen 24 uur reactie hierop.
 
• Vragen die een korte toelichting vragen na het maken van de uitwerkingen, worden kosteloos beantwoord. Dat hoort bij de assistentie.
 
• Als de opgaven netjes uitgezocht en uitgewerkt moet worden, wordt u binnen 24 uur hierover geïnformeerd. Hierin wordt aangegeven hoeveel tijd hiervoor nodig is en wat de kosten zal zijn.
 
• Als u akkoord gaat met de kosten, worden de uitwerkingen gemaakt.
 
• Na overmaking van het afgesproken bedrag, worden de uitwerkingen in PDF-vorm binnen 3 dagen naar uw e-mail gestuurd. 
 
• Mocht u naar aanleiding van de uitwerkingen nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen.
 
 
Een voorbeeld

U wilt graag 8 opgaven uitgewerkt hebben. U krijgt een bevestiging van ontvangst. De opgaven worden bestudeerd en u krijgt binnen 24 uur te weten dat het maken van de uitwerkingen in totaal 2 uur in beslag zal nemen. Het wordt dan aangegeven dat dit 2 keer het uurtarief zal kosten. Na uw akkoord, worden de uitwerkingen gemaakt en na overmaking ontvangt u de uitwerkingen in PDF-vorm in uw e-mailbox.